ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Köpa Däck i Kalix - Allt om att Köpa Däck i Kalix
Köpa däck - Bäst information om Köpa däck


Köpa däck i Kalix

Totalt i Kalix finns det 8 däckföretag som du kan köpa däck hos och många av dessa har lång erfarenhet av däck där du tryggt kan be att få råd när du ska köpa de nya däcken. Ibland kan det dock vara svårt att hitta en bra och pålitlig däckfirma i Kalix som inte bara försöker sälja de däck som de tjänar mest på. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon gällande ett bra däck och var du kan köpa däcken billigast i Kalix. Man kan också jämföra olika däck genom däcktester på nätet men även olika gummiverkstäder.


Då det i Kalix finns många ställen att köpa däck på är det bra att kontakta flera av däckföretagen eller kolla på internet gällande pris och typ av däck som de säljer. Innan du ringer till en gummiverkstad bör du ha en idé om vad du vill ha för däck, både vad det gäller däckdimensioner men även typ av däck om gärna däckmodell. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika däckfirmors eller däcktillverkares hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra däckfirma där du tryggt köper däck i Kalix är att välja någon däckfirma eller gummiverkstad nedan eller söka vidare på internet. Det finna även fler däckfirmor att köpa däcken av i Norrbotten.


Alla att köpa däck hos i Kalix

Däckteam / Däckplus AB

Nyborgsvägen 1

952 51 Kalix

OKQ8

Parallellgatan

952 33 Kalix

Däckpolarna Peter Höglin AB

Valhallavägen 23

952 31 Kalix

Bilkompaniet Sigoro AB

Stabsvägen 5

952 51 Kalix

Däckplus AB

Nyborgsvägen 1

952 51 Kalix


Fler gummiverkstäder att köpa däck av i Kalix

Kalix Däck & Cykel AB / Bilservice

Vattenvägen 15

952 35 Kalix

OKQ8 Bilvård

Parallellgatan

952 33 Kalix

Nordiska Bil AB

Stabsvägen 11

952 51 Kalix